Calendar

Activity 2022‑08‑07

Type

Football

Location

HORNE-SALIBY

Season

Summer 2022 Slovakia

Description

modelovany zapas 4:1 (0:0)

Nemali sme supera na pripravny zapas tento tyzden, tak sme si dali medzi sebou modelovany zapas 2x 30min (9 na 9).

Losovali dvaja brankari (Cibak a Erik) a vyberali si muzstvo. Mna zobral Erik. Prvy polcas som hral v utoku, druhy na lavej strane s Vagom.

Po zapase Csiba lamentoval, ze to nebolo dobre rozdelene, lebo sme mali dvoch utocnikov a oni ziadneho. Tak si nemal tunovat obranu, ale mohol ma zobrat:) Okrem toho vacsinu casu som aj tak behal v zalohe a nezasival sa v utoku.

Boli tam aj traja Ukrainci. Nehrali zle, ale Tibor bol z nich trochu nestastny :)

Note

Prvy polcas skoncil 0:0 a vela sa toho neudialo. Snaha tam bola, ale bolo to dost staticke. Mal som jednu sancu, netrafil som branu.

V druhom polcase isiel Erik von z brany a trvalo mu asi tak 2.5 sekundy kym dal nas prvy gol. Potom pridal druhy. Ja som dal treti. Ukrainec Andrij stvrty. Nakoniec Tibor za nich znizil na 4:1.

Aj ked to bol zapas, kde o nic neslo, z golu som mal velku radost a to hned z dvoch dovodov. Bola to akcia kde som sa presadil sam, z lavej strany som si hodil na pravacku a strelil Cibakovi k blizsej tyci. Bolo v tom aj trochu stastia, ale to praje pripravenym.

Zase som potreboval tri sance na jeden gol. Ale co je horsie ako dat jeden gol z troch sanci? Dat nula golov z troch sanci. Takze to bol moj druhy dovod na radost.