Calendar

Activity 2022‑09‑15

Type

Football

Location

HORNE-SALIBY

Season

Summer 2022 Slovakia

Description

Horne Saliby - Tomasikovo 2:4 (1:4)
majstrovsky zapas

Prelozeny zapas z 2022-08-28. Tomasikovo chcelo prelozit, lebo mal niekto od nich cez vikend svadbu. S prelozenim sme sice suhlasili, ale nakoniec sa ukazalo ako pre nas velmi nevyhovujuce. Ze to tak bude som tusil uz dopredu. Ako sa to teda mohlo stat?

Novy trener bol u nas dva dni aj s cestou. Vedenie mu navrhlo prelozit zapas, lebo mame s Tomasikovom dobre vztahy. Dobre vztahy su sice fajn, ale nam tym vznikla 2-tyzdnova fuga bez zapasu; dalsi tyzden bol totiz tiez volny, lebo je neparny pocet ucastnikov v sutazi.

Trener sa spytal v skupine na nas nazor a tam 2-3 odpovedali, ze im je to viac-menej jedno. Zvysok nepovedal nic. Zrejme preto, ze sa nik nechcel pustat do polemiky s novym trenerom. Takze kedze nam to bolo "vsetkym" jedno, tak sme prelozili a potom sme odohrali 4 zapasy za 12 dni (od 2022-09-07 do 2022-09-18).

Mal som sa vtedy ozvat, ale neozval som sa. Takze je to aj moja zodpovednost.

Na druhu stranu som za to prelozenie rad, lebo som v ten vikend mohol ist na Spartana:)

Note

V satni pred zapasom sme si povedali, ze rychlo rozohravaju standardne situacie a ze nato treba davat pozor. Presne tak nam dali dva goly pred rokom (2021-09-12). Teoriu sme mali zmaknutu dobre, prax bola vsak horsia. Presne tak sme dostali prvy gol, ze rychlo rozohrali priamy volny kop. Do 27. minuty sme prehravali 0:3 a vyzeralo to desivo. Nastastie Robko znizil, ale aj tak sme hned nato dostali dalsi gol. Polcas 1:4.

V druhom polcase to vyzeralo lepsie. Do hry som isiel v 59. minute za zraneneho Erika. Chvilku predtym dal Robko svoj druhy gol, ale hned nato musel striedat. Mojim cielom bolo rozbehat to vpredu a pripadne pockat na nejaku ich chybu v rozohravke pod tlakom.

Obcas to nase napadanie vyzeralo aj celkom dobre. Napriklad ked sme vyrazili v trojici s Kikom a Adamom. Len nato aby to prinieslo uspech by musela byt aj podpora zalohy zozadu, pripadne od obrany, ktora by to vytlacila vyssie. To sa nedialo, ale objektivne sa im to neda vycitat, lebo ti co hrali od zaciatku uz urcite nemali sil nazvys. Takze sme sa takto pokusali, ale do vyraznych sanci sme sa nedostali. Skore ostalo nezmenene 2:4.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-galanta/zapas/663943/