Calendar

Activity 2023‑03‑12

Type

Football

Location

VYCAPY-OPATOVCE

Season

Spring 2023 Slovakia

Description

Vycapy-Opatovce - FK Veca 2:0 (1:0)
majstrovsky zapas

Dal som si dobre ranajky a nachystal veci podla checklistu. Potom som isiel na stretavku na stadion a odtial sme isli autami do Vycapov-Opatoviec. Nitru sme obisli, nesli sme cez nu.

Po zapase ma pockal Stefan Bilik, ktoreho som nevidel asi 20 rokov. Dost sme pokecali a vselico prebrali. Po sprche nas pohostili v bufete na stadione mastnymi klobasami s chlebom.

Note

Nastupil som v zaklade ako stredny utocnik. Od zaciatku nas zatlacili, ale vyslovenu sancu si nevypracovali. Gol dali az z 11m po nestastnom Kovalcukovom faule. V prvom polcase vsetky utocne akcie co sme mali isli cezomna. Dobre som vysunul Supca na lavu stranu, kde spatnou prihravkou hladal Karta. Obdobne som vysunul Modrica na pravej strane, aj z toho bola polosanca. Este lepsie som vysunul Sufa, ktory by isiel sam na brankara, ale stiahli ho za ruku. Rozhodca nic.

V druhom polcase bola nasa hra prvych 15 minut celkom dobra. Vyzeralo to, zeby sme mohli mat aj nejaku sancu, ale bohuzial dostali sme gol z cca 20m. Ku koncu som mal uz dost. Bol to dost tazky zapas. Najviac ma trapi, ze som vyhral asi len jeden hlavickovy suboj a prehral asi 10. Ale tazko sa vyhravaju hlavickove suboje so stopermi co maju 100kg.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/645999/