Calendar

Activity 2023‑05‑28

Type

Football

Location

CAKAJOVCE

Season

Spring 2023 Slovakia

Description

Čakajovce - FK Veca 5:0 (1:0)
majstrovsky zapas

Note

Hral som v zaklade podhrotoveho utocnika pod Supcom. Hrali sme dobre, rozohravali sme a dostavali sme sa aj do sanci. Najvacsiu mal Hugo ked som ho nasiel milimetrovym centrom po tom co ma Pagy vvysunul dlhou loptou za obranu. Okrem toho Kovalcuk trafil brvno z priameho kopu.

Prvy gol sme dostali trochu nestastne, ked som mal vela casu odkopnut loptu, ale vsetci vraveli, ze treba rozohravat. Tak som prihral Kertymu co hral laveho obrancu. Prihravka bola presna a razantna. On si ju prebral a myslel som ze da Pagymu co hral stopera, alebo to odkopne po ciare, ale on mi loptu vracal a to som uz necakal.

V druhom polcase zacalo byt zrejme, ze rozhodca je (trochu) kupeny, ked po ich fauloch nedaval vobec karty a niektore fauly ani nezapiskal. Len na mna boli asi 4 fauly, z toho dva na zltu. Zato nas napominal v jednom kuse. Zltu som dostal ja a aj Ondrej Hanko, ktory to este vysperkoval v poslednej minute na cervenu. Tym padom nam o tyzden nepomoze.

Aj v druhom polcase sme mali velku sancu po precisleni, ale Adam mieril len do brvna a moju dorazku zblokovali. Vysledok 5:0 sice hovori jasnou recou, ale vobec neboli taki dobri. To ze si museli vysledok poistovat u rozhodcu v suboji s poslednym muzstvom v tabulke tiez o vela vypoveda.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/646089/