Calendar

Activity 2022‑09‑10

Type

Football

Location

HORNE-SALIBY

Season

Summer 2022 Slovakia

Description

Horne Saliby - Puste Sady 1:2 (1:1)
majstrovsky zapas

Velmi smutny zapas. Dolezite bude zanalyzovat co sa s nami v 15-20 min stalo, preco sme prestali hrat, a preco sme sa do konca zapasu uz nevedeli nakopnut.

Velka cast tejto prehry ide bohuzial na moje plecia, lebo som mal 2 sance, ktore som mal premenit na gol. Cely zapas by sa vyvijal inak. V tej chvili som ale fakt netusil, ze okrem tychto mojich dvoch budeme mat uz len 1-2 dalsie a inak nic.

Note

Do zapasu som isiel s dobrou naladou aj s dobrym sebavedomim. Mal som kvalitnu zivotospravu, vela spanku, lahke ranajky, aj dobru kavu.

Od prvej minuty sme sa do nich pustili. Dobre sme kombinovali a v druhej minute som mal tutovku ked som si v 16ke prebral polovysoku loptu a z otocky palil nad. O dve minuty nato som s Robkom znovu zakombinoval, vletel som do 16ky, ale nevedel som dobre kam vystrelil, tak som prihraval spat na 11m, a tam bohuzial nik nebol. Mal som radsej strielat.

Sance ma mrzeli, ale nebral som to tragicky, lebo som si myslel, ze dalsie este pridu. A ak aj nedam gol ja, tak ho da niekto iny a urcite vyhrame.

Bohuzual po uvodnych 15-20 minutach sa s nami nieco stalo. Nieco co si neviem dost dobre vysvetlit. Prestali sme hrat. Hrali aj behali sme ako namesacni, nekombinovali, nakopavali, a aj tie nakopy boli vacsinou o nicom. Este jednu sancu mal Peto Hrebik, isiel sam na brankara a minul. To bolo z nasej strany nielen za polcas, ale za cely zapas vsetko a dalsie velke sance sme uz nemali.

Asi som nehral dobre, lebo som isiel cez polcas dole. Trener cez prestavku vymenil az troch hracov, bohuzial pozadovane ozivenie to neprinieslo. Ja som velmi veril, ze vyhrame, ze ich musime technicky aj kondicne predist, ale proste nedarilo sa. A kedze chudobnemu aj z hrnca vykypi, dostali sme v predposlednej minute zlepeny gol z ojedineleho brejku, po strate nasej lopty v strede ihriska.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-galanta/zapas/663956/

Type

Run

Location

SALA

Season

Summer 2022 Slovakia

Description

Beh Nočnou Šaľou 2022
vzdialenosť: 7.30km
čas: 30:49
tempo: 4:13/km
(čísla z oficiálnych výsledkov)

Note

O 37 sekúnd lepší čas ako 2021-09-11

Event URL

https://www.strava.com/activities/7786761217