Calendar

Activity 2023‑05‑07

Type

Football

Location

DOLNE-OBDOKOVCE

Season

Spring 2023 Slovakia

Description

BFC - OÚ Dolné Obdokovce - FK Veca 4:1 (2:0)
majstrovsky zapas

Drama, ktora sa nastartovala v piatok v skupine sa zazehnala. Nik na mna nezazeral, ani ja na nikoho, so vsetkmi sme si podali ruku.

Pripravu sme robili opat v satni a tentoraz sme isli v rozostaveni 4-4-2, kde na hrote som bol ja s Ondrom Hankom.

V Obdokovciach je velmi pekny stadion, hrala tam hudba, pocasie bolo pekne, citil som sa skvele, takze som citil, ze dnes by mi to tam mohlo padnut.

Note

Rozcvicka bola kvalitna, ale zacali sme aj tak trochu nesustredene. Ja som nedal zrovna najlepsiu spatnu prihravku na Pagyho, ale nebol z toho este zavar, az ked oni od rohovej zastavky dali spatnu a Sufo tam nedostupil. To uz bol problem a z toho sme dostali prvy gol. Sufo hral ale zvysok zapasu dobre, dirigoval hru a rozhadzoval lopty. Druhy gol bol po rohu.

Ku koncu polcasu sme ich zatlacili. Ja som mal jednu strelu z 20m ked mi Hanko efektne patickou narazil. Strela isla tesne vedla, bol by z toho pekny gol ak by isla do brany. Dalsia sanca bola ked som sklepaval hlavickou Davidovi, ktory z 12m netrafil branku. Aj Peko si schuti zautocil: zasekol jednho obrancu a ked uz v 16ke strielal, myslel som, ze je gol, ale trafil obrancu (strela isla do vinklu).

Cez polcas sme si v kabine povedali, ze tak ako sme hrali poslednych 15 minut chceme hrat aj druhy polcas a do velkej miery sa nam to darilo. Gol sme dali z protiutoku ked Karto potiahol po lavej strane, ja som bol uplne na pravej pri ciare, dlhou loptou ma nasiel. Tu som ledva zachranil v ihrisku, ale uspesne som ju dostal na zem a pod kontrolu. Chcel som centrovat, ale nikoho som tam nevidel, tak som dal spatnu na Modrica, ktoru pritukol Pagymu na 16ku a ten lavackou k tycke zavesil.

Z golu sme sa tesili velmi, dodalo nam to energiu aj sebavedomie. Bohuzial nasa radost vydrzala len cca 3-4 minuty, kym nevybojovali roh, z ktoreho nam dali treti gol. Potom sme isli aj s Pagym dole, hoci mne sa vobec ale vobec nechcelo, lebo som hral schuti a este som aj vladal. Neskor isiel dole aj Modric, ktory uz ledva prepletal nohami. Hanko mal toho tiez dost, ale nakoniec sme ho nestriedali, lebo Koca na lavicke mal bolave koleno.

Tento zapas sa dal vyhrat, ale ked dostaneme dva goly z rohu, tak sa tazko vyhrava. Predvedena hra bola ale dobra, niektore useky boli fakt vydarene, hlavne zaciatkom druheho polcasu ako sme ich zatlacili.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/646059/