Calendar

Activity 2023‑05‑14

Type

Football

Location

SALA-VECA

Season

Spring 2023 Slovakia

Description

FK Veca - Kolinany 0:2 (0:2)
majstrovsky zapas

Cely den prsalo a cez zapas sa to este znasobilo. Hral som v zaklade a v sroboch a to mi dost pomohlo.

Po zapase vznikla mensia kontroverzia v novinach MY Nitra, kde zverejnili vyjadrenie trenera Kolinan Drahosa, ze "mohli vyhrat polcas 7:0". Mali dve strely na branku a dve mino branky, takze tazko mohli zo styroch striel upliest sedem (!) golov! Aj diskusia na Facebooku bola vyzivna. Nakoniec ale redaktori MY Nitra komentar opravili a ospravedlnili sa, zaco im patri vdaka.

Note

Hral som v zaklade utocnika spolu s Hugom. On mal byt podhrotovy, ale v praxi to bolo skor naopak. Zacali sme dobre, ale potom sme opat inkasovali hlupy gol ked sme vzadu zaspali potom co Uko vytlacil strelu na tyc. Druhy gol sme dostali kratko nato, bola to plavajuca strela pod brvno. Cize v 20. minute sme prehravali 0:2 a nevyzeralo to dobre.

Zacali sme ale hrat lepsie a este do prestavky sme si vypracovali 2-3 ciste golovky. Hlavne Hugo mal velku a po nom aj ja, ked som isiel sam na brankara po Kartovej prihravke. Bal som sa ho obstrelovat, lebo by som bud netrafil branu alebo by to vyrazil, tak mi prislo ako dobry napad ho obchadzat zlava. To sa mi aj podarilo, ale uz ked som stielal do prazdnej branky, tak to vytlacil na roh. Ak by strela isla po zemi asi by bol gol.

V prvom polcase sme dali tri centre, vsetky ja. Dva z pravej strany po kombinacii s Modricom a jeden z lavej po kombinacii s Oveckom. Hlavne ten posledny smrdel golom.

V druhom polcase sme ich opat zatlacili, sance mal Ondro Hanko a neskor po mojom striedani aj Supec. Gol by sme nedali asi ani do rana, takze aj po dobrom vykone sme nakoniec ostali bez bodu aj bez golu.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/646073/