Calendar

Activity 2023‑11‑28

Type

Football

Location

GERCENOVA

Season

Summer 2023 Slovakia

Description

remiza 6:6 - moj druhy zapas v novej sezone

Boli sme bieli. Nas kapitan Zizo zobral Konyho, Pistu, PetaH, Marosa a mna. Hrali sme proti Patovi, Hakimu, Jojovi, Gunimu, Romanovi a Baterovi.

V Pomodore som rozbil pohar s Kofolou:)

Note

Myslel som si, ze to bude jasna zalezitost, ale asi v druhej minute som si vsimol, ze do utoku ideme rychlo a do obrany dost pomaly. Nikomu sa velmi nechcelo dorazne branit, chodit do subojov a dostupovat hracov. Nase branenie bolo len tak naoko. Preto nie je prekvapenim, ze sme dostali prvy gol a neskor prehravali 4:1 a aj 5:2. Dolezite ale je, ze ani za tohto stavu sme sa nevzdavali!

Dnes mi to sypalo: dal som 5 golov. Na prvy mi prihral novy hrac Kony, druhy som vykombinoval s Pistom, treti dal Zizo lob a Roman s Jojom sa zrazili, takze lopta prepadla az ku mne a najazd som premenil. Stvrty gol Pista prepasiroval pred branku a len som doklepol. Posledny vyrovnavajuci na 6:6 Zizo nechcel strielat, prihral Marosovi, ani ten nestrielal, prihral mne, a ja som zavesil.

Vyrovnali sme fakt v hodine 12tej, lebo minutu/dve nato bol uz koniec. Tempo bolo cely cas vysoke, takze s remizou bol nakoniec kazdy spokojny (a aj trochu nespokojny, tak to ma byt!)

Event URL

https://futbal.bater.sk/index.php?sub=history