Calendar

Activity 2023‑08‑20

Type

Run

Location

HORNE-SALIBY

Season

Summer 2023 Slovakia

Description

OTKD 2023 #3 [29/36] Horné Saliby => Čierna Voda

Vzdialenost: 10.7 km
Cas: 57:57
Tempo: 5:25/km (8:43/mile)
Poradie: 35/190

Note

Rano som sa zobudil doma v posteli a nevedel som odkracat na zachod. Predstava ze idem behat mi prisla surrealna. Samo ma ale vytrhol z predstav, ked v dobrej nalade pristavil dole auto. To uz mal 3 behy za sebou a chystal sa na stvrty.

V Salibach som stretol Ronyho, Enrica, a vobec vsetkych. Trochu som s nimi podebatil. Potom dofical vycerpany Ciro, ktory mlel z posledneho. Vyrazil som na trat bez vody a okuliarov, ale siltovku som mal!

Kratko po starte mi vola Samo, ze pocuj, nemozem Ti doniest vodu, lebo tam je polna cesta a neda sa tam ist autom. A mal pravdu, naozaj tam bola najskor panelovka a potom len taky chodnicek cez pole. Bolo mi jasne, ze voda nebude.

Ale nevadi! V polke trasy bol obcerstvovaci pultik. Pribehol som tam, vylial som pohar vody na seba a chytam druhy, ze sa idem napit. Slecna ma zastavi, ze "prepacte, ale kazdy len jeden pohar". No tak som sa ani nenapil:)

Predbehol som deviatich a niektori vyzerali fakt zle. Nie ze kracali, ale sa len tackali. Uz som myslel, ze budem volat zachranku. Ale ani moj vykon nejde do sveta. Tempo 5:00 som neudrzal, co je trochu sklamanie, ale v tom teple a po dvoch behoch sa to objektivne nedalo.

Ako som sa blizil k Mostovej, videl som, ze tam saskuju nejake auta no a za dodavkou bol zaparkovany Samo s vodou a gelom. To mi mega dvihlo naladu, aj ked chvatne pitie bublinkovej mineralky mi rovnako dvihalo aj zaludok.

On potom odfrcal do Ciernej Vody a ja som zavod so ctou dobehol. Tam zase nikto nebol, iba on, takze sme si na odovzdavke vymienali nielen GPS tracker, ale aj kluce od auta. Trochu na nas cudne pozerali;)

Event URL

https://www.strava.com/activities/9684441261