Calendar

Activity 2023‑08‑26

Type

Run

Location

SENICA

Season

Summer 2023 Slovakia

Description

Beh Vďaky 2023

vzdialenosť: 11.1km
čas: 58:46
tempo: 5:18/km

Proteinove palacinky na ranajky, vyzdvihnutie Garmin hodiniek v Alzaboxe a hned aj testovanie na trati.

Po preteku som dostal krc do bruseho svalu. Musel som sa vytahovat/natahovat aby mi to preslo. Stalo sa mi to prvykrat v zivote. Aj ked to bolo bolestive, tesil som sa z toho, znamena to, ze tam nejake svaly mam :)

Note

Startovalo sa zo stadionu FK Senica, ktory vyzeral kupodivu dobre, vzhladom nato, ze pred dvomi rokmi ich vylucili z ligy. Nove Garmin hodinky som sice v aute nasetupoval a na starte spustil, bohuzial cely cas ukazovali vsetko v milach, takze som aj tak prd vedel:)

Prve dve mile som sa drzal takej rychlejsej skupinky, ale na prvom kopci mi usli. Teraz uz viem, ze po kopec sme isli tempo 4:15-4:20/km (not bad!). Dole kopcom som to rozpumpoval a dokonca aj par predbehol. Inak vacsinou skor predbiehali mna, z coho vyplyva, ze som zase prepalil uvod.

Prechadzali sme nejake dedinky, kde hrala dychovka. Dedincania povzbudzovali a poskytovali vodu. To bolo fajn, ale potom uz tej vody bolo moc. Zaverecne stupanie bol smrtak. V tom som raz zastal a oddychol si chodzou. Inak som to odbehol cele.

Na vrchu kopca som v dialke zazrel ciel, tak som dal zaverecny "sprint". Cize som pretek zakoncil rovnako ako som ho zacal 4:10 tempom. Skoda, ze som nevedel, ze je tam koniec, mohol som to trochu napumpovat aj do toho kopca:)

Event URL

https://www.strava.com/activities/9726448489