Calendar

Activity 2023‑09‑01

Type

Football

Location

NEVIDZANY

Season

Summer 2023 Slovakia

Description

Nevidzany B - Trnovec 1:3 (0:2)
Pohár ObFZ Nitra - Campri Cup - 2. kolo

Bol to moj uplne prvy zapas za Trnovec. Len vcera sme sprocesovali hostovanie (prestup s obmedzenim) z Hornych Salib.

Cestovali sme dost daleko, az do okresu Zlate Moravce. Chcel som ist autom, ale nakoniec som nesiel, lebo ma zobral Goffy.

Na lavicke sme mali len zraneneho FIlipa Kuceru a Vrabca. Cize trener poskladal zostavu tym jedinym sposobom, ktorym mohol. Riesili sme len to, ze kto bude v strede.

Co ma velmi tesi je, ze sa mi v tomto zapase darilo predlzovat dlhe vykopy za seba. Predlzil som ich takto asi 5-6, pricom dve z toho isli do sance. V druhom polcase som predlzil Vansovi na pravu stranu tak, ze isiel viac-menej sam na brankara. Zato sa potom uz na mna nehneval, ze som mu zobral golovu prihravku par minut predtym:)

Note

Vybehli na nas ako osi. Lietali po ihrisku ako zmyslov zbaveni, castokrat boli hore s 5-6 hracmi. V 15. minute som sa pristihol, ze si hovorim: ty vole, toto je team z 8. ligy, vsak su ako z divych vajec! Mali aj nejake sance, asi jednu-dve tutove. My sme za ten cas kartovali, hlavne Fifo vyzeral, ze bude vyluceny uz do prestavky:)

Potom ale tempo trochu upadlo, osmelili sme sa aj my, a zrazu sme mali tutovku ked Rado isiel sam na brankara sprava. Mohol mi posunut dolava a ja by som kopol do prazdnej branky, ale on to radsej strelil do nebies.

Zlom nastal v 38. minute ked som si prebral odrazenu loptu a vletel s nou do 16ky. Pozrel som dolava a vidim, ze vsetci spia a neni komu centrovat, tak som z tej skackanej lopty vypalil na branku a od tyce sa lopta odrazila do brany. Krasny gol, skoda, ze ho nemame na videu.

To nam dodalo sebavedomie a hrali sme zrazu o 100% lepsie. Dve minuty nato ma Pato Marcek vysunul na lavu stranu. Sam zoci-voci brankatovi som videl, ze caka obalovacku na vonkajsiu tyc, tak som ho prekvapil a strelil k vnutornej:) Trafil som znovu tu istu tyc ako pri gole, ale teraz sa to od nej odrazilo von a gol z toho nebol.

Tesne pred prestavkou Pato vystrelil zo 16ky. Strela bola tecovana, od tece isla do brvna, od brvna do tyce a odtial do branky - 2:0! V priebehu jedneho polcasu sme tak trafili tu istu tyc 3x!

Do druheho polcasu oni prestriedali a dali tam dalsich hracov z A timu. Celkovo ich tak mohlo byt uz 6-7. A bolo to citit. Hlavne nas stred trochu horel a chudak Pali nevedel kam skor skocit. Oni vsak boli dost mizerni v koncovke a nevedeli ani poriadne vystrelil zo 16ky a ked uz sa im to podarilo, tak Gofy vyborne zakrocil.

Po jednom z nasich brejkov sme im dali aj treti gol. Rado premenil najazd na brankara. Potom dali gol aj oni ked sme v 16ke nepokryli hraca. Hru uplne otvorili, takze sme mali dalsie sance, ale skore sa uz nemenilo.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/754822/