Calendar

Activity 2023‑09‑05

Type

Football

Location

TRNOVEC-NAD-VAHOM

Season

Summer 2023 Slovakia

Description

Futbalovy trening v Trnovci nad Vahom

- prihravky s bezeckou abecedou
- prihravky kombinacne do kruhu
- hra so 4mi kridelnikmi, zakoncovanie po centri/prihravke
- hra volna 5+1 na 5+1, Vanso neutralny
- extra: 2+3+4 cviky na ruky na workoutovom ihrisku

Note

Treningu predchadzal dlhy rozhovor v kabine ohladom posledneho zapasu a celkovej formy. Okrem trenera vystupil aj prezident Vlado. Situacia nie je dobra. Musime ju zlomit v nedelu v Cakajovciach.

Prisiel novy brankar. Je ale registrovany inde, takze s nami moze len trenovat. Nevadi, hodil sa nam dnes, lebo Gofy je zraneny.

V hre sa mi zo zaciatku az tak nedarilo. Kombinovali si medzi sebou a moc mi neprihravali mi. Specialne Pato mi mohol prihrat viackrat do vylozenej pozicie, ale radsej stratil alebo nastrelil hraca. Nebral som to vobec tragicky.

Nakoniec to bol paradoxne Pato kto mi prihral pred prazdnu branku na gol, kedze uz nemal inu moznost. Druhy gol som dal ked ma Melon pekne vysunul. Celkovo sme vyhravali, ale hralo sa o vitazny.

Navlas rovnaku akciu s Melonom sme uskutocnili, tentoraz som brankara obisiel zlava a strielal z velkeho uhlu do prazdnej branky. Isla do brany, uz som myslel, ze gol, ale Ado to vykopol z brankovej ciary. Vanso sa na mna hneval, ze som neprihral, ale fakt neviem komu som z tej pozicie mal prihravat a kam:) Ado nam potom strelil vitazny gol a isli sme dole.