Calendar

Activity 2023‑09‑15

Type

Football

Location

RISNOVCE

Season

Summer 2023 Slovakia

Description

Risnovce - Trnovec 2:6 (1:2)
Pohár ObFZ Nitra - Campri Cup - 3. kolo

Naposledy som tu hral s Vecou dna 2023-06-11

Stretol som sa Patrikom Inferom, ktory nesiel od zaciatku. Pamatal si ma zo zapasu s Vecou a ja jeho tiez. Chalan je o cca 8 cm vyssi odomna, dali sme par hlavickovych subojov, ktore som s prehladom prehraval:)

Pri prichode spat na stadion: 5-6 workout cvikov na ruky + ucenie deti ako zhybovat:)

Potom az do vecera teambuilding v Trnovci na stadione.

Note

Nastupil som v strede zalohy spolu s Andrejom a Stevom. Hrotak bol Pali. Brankar bol Melon. Dostali sme rychly gol ked typkovi padla lopta na hlavu a skoncila v sieti. Potom ale Pali vyrovnal, po Vansovej standartke tecoval hlavou. Zapas bol rozharany, oni vela nakopavali, ale moc z toho nevytazili. Dalsi gol dali po skrumazi, ten isty typek to tam napalil.

Celkovo vladla v nasom teame nervozita. Castokrat aj zbytocna. Napriklad Steve pindal na mna, ze hram moc vysoko. Mozno som bol aj vyssie, ale ved ked su traja stredni, tak jeden je prirodzene vyssie. Co by robil keby sme hrali napriklad 4-4-2, cize na dvoch strednych? V polke polcasu som sa stiahol, co ho trochu upokojilo, ale ked potom cez prestavku zacal rozvijat svoje teorie o tom, ze som nehral nikdy stred zalohy, zacinal som uz byt nasraty aj ja.

Do druheho polcasu sme zacali dobre, mali sme sancu. Ale potom sme nepochopitelnymi chybami dostali 3 goly v priebehu par minut a bolo po zapase. Za zmienku este stoji pekna akcia ked Pali pritukol Vansovi a ten dal s prehladom nas druhy gol. Ta jeho prihravka mala oci.

Nabehal som cca 10km. Moj osobny nazor je, ze som hral dobre, kedze som nielen najviac nabehal, ale dal aj naviac presnych prihravok. Asi 20 presnych, 2-3 som pokazil. Stred zalohy sa mi vymenil 3x, iba ja som tam ostal cely zapas. Mal som aj ja jednu velku sancu, ked lopta prepadla cez 16ku az ku mne a ja som z prvej vystrelil nad. Kedze ale okolo mna nik nebol, mohol som si to kludne prebrat a upratat do branky.

Ku koncu som uz mal toho dost, takze som zacinal mat ustipacne a podryvacne komentare, naco mi rozhodca isiel dat zltu. Ale vtedy vypukla pri nasej striedacke drama so striedanim, tak tam utekal a dal zltu nasmu trenerovi. Na mna potom nejako zabudol:)

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/762317/