Calendar

Activity 2023‑10‑01

Type

Football

Location

TRNOVEC-NAD-VAHOM

Season

Summer 2023 Slovakia

Description

Trnovec - Mojmirovce 2:3 (0:1)
majstrovsky zapas

Vcerajsi beh som uchopil negativnym splitom a tiez sme dali dobru regeneraciu v bazene a virivkach v Luhacoviciach a taktiez v miestnej pizzerii, takze moje nohy vobec neboli odpalene ako som cakal.

Note

Trener ma dal do zakladu na hrotoveho utocnika. Pocital som s tym, takze ma to az tak velmi nezaskocilo. Zacali sme ale zle, lebo Peto Hrebik nam dal uz vo stvrtej minute gol, ked lopta presla cez celu 16ku az k nemu. Hlavne, ze sme si hovorili, ze na neho treba davat pozor.

Zvysok polcasu sa niesol v znameni nasich zahodenych sanci. Najskor som polostrielal/polonahravral z lava, potom som Vansa vysunul hlavickou do cistej golovky. Urobil dvoch, ale vystrelil do stredu brany. Potom ma Pato vysunul a ja som hladal pred branou Ada, ale chybali mu asi dva kroky. Teatralne spadol na zem, ale rozhodca jasne vysvetlil, ze na penaltu nebude narok.

Cez polcas bola nervozita, ale trener bol paradoxne ten co to ukludnoval. Dokonca povedal, ze sa mu nasa hra paci! To nam dalo trochu vzpruhu a vysledok na seba nenechal dlho cakat. V stvtej minute druheho polcasu som si nabiehal na dlhy center a jeden z obrancov ma poslal k zemi. Penaltu napalil Vanso do stredu a bolo 1:1!

Chvilku nato sme dostali dalsi gol, ale pomerne rychlo sme vyrovnali po Stewovej dorazke. Potom som isiel dole a Capiky prisiel za mna. Trochu to rozbehal a mal aj sance, ale bez golu. Dole isiel aj Fifo a jeho nahradnik na jeho mieste trochu horel. Po jednej z chyb isiel center, ktory Hadza 4 minuty pred koncom potrestal a tak sme nestastne prehrali. Remiza by bola spravodliva.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/726909/