Calendar

Activity 2024‑03‑10

Type

Football

Location

VINODOL

Season

Spring 2024 Slovakia

Description

Vinodol - Trnovec 2:0 (1:0)
majstrovsky zapas

Mizerne pocasie: zima a velmi silny vietor

Bolo to na sroby

Note

V zaklade som nehral, ale nevadilo mi to, lebo pocasie bolo fakt zle. Hrali sme na jedneho utocnika - Capikiho. Ten mal velku sancu, ked isiel sam na brankara, ale obhodil si obrancu a potom zakoncil do stredu. V prvom polcase sme dostali gol, ktory som nevidel, lebo som sa rozcvicoval (presnejsie povedane, snazil som sa rozmrazit). Vraj gol bol zo 16ky spicakom.

Cez polcas som isiel hore za mladeho stredneho zaloznika a zmenili sme formaciu na 4-4-2. Cize sme hrali na dvoch utocnikov. Vietor hral s nami, ale do sanci sme tuto vyhodu nepretavili. Potom trener zacal preskupovat zostavu, takze som hral chvilku laveho zaloznika s Fifom a potom az do konca praveho zaloznika s Majom Stelom. Gol sme si dali zlepeny-vlastny.

Ku koncu zapasu som z pravej strany prihraval Denisovi Vankovi, ktory si krical o loptu. Nevsimol som si ale, ze tam bol ich utocnik, ktory s nim isiel do suboja, ktory vyhral. Tak ho Denis sfauloval. Bola z toho vyhoda, kde sa dalsi hrac dostal k lopte a na toho sa zavesil. Z tohto teda rezultovala cervena karta, na ktorej mam diel zodpovednosti, lebo sa mam poriadne pozerat, kam prihravam.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/726969/