Calendar

Activity 2023‑09‑03

Type

Football

Location

TRNOVEC-NAD-VAHOM

Season

Summer 2023 Slovakia

Description

Trnovec - Janikovce 0:3 (0:1)
majstrovsky zapas

Prvy zapas za Trnovec na domacej pode. Prisiel sa pozriet aj Viktor Molnar

V satni ma presadili na koniec k Vansovi, medzi Pala a Denisa. To beriem pozitivne:)

Note

Do zakladu som sa nedostal a bol som zato vdacny. Po vcerajsom behu a predvcerajsom zapase som sa citil trochu stuhnuty. Pocas rozcvicky som to rozbehal a vyzeralo to, ze to bude v pohode.

V prvom polcase sme mali dve tutovky, ale nedali sme gol. Naopak, dostali sme gol do satne po standardnej situacii. Trener cez polcas prestriedal dvoch a poslal tam aj mna. Viaceri boli trochu indisponovani po vcerajsej Adovej svadbe...

Zelane ozivenie v druhom polcase neprislo. Naopak dostali sme gol ked sme pred 16kou nedostupili hraca. Vela som toho neukazal. Zopar kombinacii na malom priestore, jedno vysunutie Fifa, a jedna strela na branku z 20 metrov. To bolo nasa jedina strela za polcas.

Hra sa zmenila na chaos po striedani v polke polcasu. Odisiel stretny zaloznik Tibor a ani srnka netusi kto tam mal byt miesto neho. Kedze sme tam stale prepadavali a Pista vyzeral, ze toho ma plne zuby, isiel som mu pomahat, hoci to nebol moj post.

Po zapase bol trener nasraty, co je pochopitelne. Nikoho neriesil, len mna zdrbal v kontexte vcerajsieho behu. Ale nebral som to tragicky. Nemyslim si, ze som behal malo, ani snaha sa mi asi neda upriet, ale v merite veci mal zrejme pravdu.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/726879/