Calendar

Activity 2023‑09‑10

Type

Football

Location

CAKAJOVCE

Season

Summer 2023 Slovakia

Description

Čakajovce - Trnovec 2:1 (1:0)
majstrovsky zapas

Naposledy som tu hral s Vecou dna 2023-05-28

Stretol som sa a pokecal s Radom Palom. Ma 48 rokov a stale hrava aktivne. Prisiel z Mocenka. Vravel, ze sa potesili ked som isiel cez polcas dole, lebo sa im tazko proti mne hlavickovalo (jeho slova)

Pri prichode spat na stadion: 6 workout cvikov na ruky

Note

Hral som v zaklade utocnika v novej zmenej formacii 4-5-1. To je podobne ako 4-1-4-1 alebo 4-2-3-1, co sme zvykli hravat vo Veci alebo v Salibach. Lenze tu to bolo ine a isiel som sa ubehat.

V druhej minute som dal dobry center sprava po Vansovej prihravke, ale zakoncenie nebolo uspesne. Z tej strany som dal este jeden podobny center. Trener vravel, ze mam sklepavat nakopy. Hned prvy som zaspal a tym ho nastval:) Zo zvysnych styroch som jeden prehral a ostatne vyhral, pricom pri jednom som dostal laktom do hlavy (bola vyhoda, Vanso v sanci).

Nebezpecni sme boli len vtedy ked Vanso s Patom zakombinovali a v dvoch/troch pripadoch som bol toho sucastou. Inak platilo to co vraveli viaceri, ze prihravaju predovsetkym sebe, aj ked ja konkretne sa nato stazovat nemozem, lebo mna zapajali. Velku sancu sme v prvom polcase nemali, vlastne ani poriadnu strelu.

Cez polcas ma dal trener dole a vymenil za druheho utocnika Rada. Hra sa vyrazne nezlepsila, ale podarilo sa nam dat gol, ked brankarovi vypadla lopta a Pato ju dokopol do brany. Este Vanso netrafil prazdnu branu z uhla, ale ine sance sme uz nemali a tym padom ani narok na vyhru.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/726891/