Calendar

Activity 2023‑09‑24

Type

Football

Location

HOSTIE

Season

Summer 2023 Slovakia

Description

Hostie - Trnovec 1:4 (1:0)
majstrovsky zapas

Cely den prsalo a vyzeralo to, ze sa ani nebude hrat. Neskor sa to zmenilo na mrholenie, ale aj tak sme trpli, ze ci nebude ihrisko podmocene. Ale nebolo! Vravel tamojsi hospodar, ze tam maju vela krtkov a aj zavlazovaci system, takze ta voda stekala do tych prirodnych si umelych kanalov. A naozaj, na povrchu sa skoro ziadna nedrzala.

Kazdopadne bolo to na sroby, s ktorymi sa mi podarilo skorovat prvy gol v majstraku, navyse opat lavackou!

Nedbal by som ak by bolo taketo pocasie kazdy vikend, dobre sa behalo aj dychalo:)

Note

Do zakladu som sa nedostal, co ma uz nie ze mrzelo, ale vyslovene sralo. Minuly tyzden (2023-09-17) som dal dva goly, tak neviem ci musim dat hattrick z lavicky aby som bol v zaklade, alebo co viac mam este urobit.

Prvy polcas bol z nasej strany slaby, diplomaticky povedane. Gol nam dali po chybe v nasej obrane, chalan to tam dobre umiestnil do vinkla. Cely polcas som sa rozcvicoval, lebo som sa bal, ze zatuhnem a bude sa mi tazko rozbiehat. So mnou isiel este mlady Stello. Ostatni sedeli na lavicke ako autisti:)

Hore som isiel cez polcas a hned som to tam ozivil. Zbehol som si na aut z lavej strany, dobry prvy dotyk, dvoch urobil, ale uz som to len docahoval, tak som z poslednych sil pritukol Vansovi, ktory s tecom obrancu dal nas vyrovnavajuci gol na 1:1. Toto bol mega dolezity gol, preto si prihravku velmi cenim!

Potom mi on vo vylozenej pozicii neprihral, co ma dost nasrdelo. O chvilku mi v podobnej pozicii prihral, ale miesto toho aby mi to dal do behu na pravacku a ja napalil do branky, mi to hodil na lavu, kde som musel ist proti lopte a nakoniec som sice vystrelil, ale zblokovali to na roh.

V inej pozicii ked ma Pato vysunul som mohol ist sam na brankara, ale Vanso si v lepsej pozicii vypytal loptu, bohuzial stal v ofsajde. Takze sme im tuto nasu sancu darovali. Doteraz sa hnevam na seba, ze som ho pocuvol, ale odvtedy uz aspon nepindal:)

Nakoniec mi sancu pripravil Ado, ktory si po spolupraci loptu v 16ke pekne zasekol, ale uz nemal sil na zakoncenie. Pribehol som ja a lavackou brankara prestrelil. Minutu nato sme vykombinovali super pekny gol po spolupraci Steve, Palo, Jombo, Pato, Ado, a na konci Vanso, ktory sa uz len brankara spytal kam to chce.

Vitazstvo vydrete a cenne, ale zasluzene!

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/726908/