Calendar

Activity 2023‑09‑17

Type

Football

Location

TRNOVEC-NAD-VAHOM

Season

Summer 2023 Slovakia

Description

Trnovec - Dolne Obdokovce 4:3 (2:2)
majstrovsky zapas

Prisiel sa pozriet aj Viktor Molnar a tentokrat bol uz spokojny!

Po zapase som chcel pokecat s rozhodcom Frederikom, ale zduchol na futbal do ZM. Pokecal som so Slavom Schwarczom, ale nebolo mu moc do reci, kedze prehrali. A vraj chce po sezone uz definitivne skoncit.

Pri odchode zo stadiona: 4 workout cviky na ruky

Note

Do zakladu som sa nedostal, co ma trochu mrzelo. Mozno som predvcerom nehral az tak dobre ako som si myslel. Drzal som si ale vysoku moralku a ostaval nabudeny, aby to bolo citit ked vybehnem na ihrisko.

Zacali sme dobre, dali sme tycku, gol a potom aj brvno a druhy gol (od tycky). Bohuzial do polcasu sme polavili a oni vyrovnali z dvoch standardiek. V standardkach su velmi silni, pamatam si to aj zo zapasu u nich 2023-05-07.

Cez polcas ma trener nestriedal a ktovie ci by ma tam aj poslal, keby sa Tibor nepytal dole, pretoze mal seknuty chrbat. Capiki mi potom hovoril, ze povedali trenerovi obaja, ze "daj tam Jombika". Neviem co je na tom pravdy, ale kazdopdne som isiel hore.

Asi po 10 minutach sme mali standardku, Denis Vanko hlavickoval do tycky a lopta sa odrazila ku mne. Lavackou som ju napalil do branky a vyhravali sme 3:2! O 10 minut neskor zase standardna situacia, druhy Denis predlzil center na zadnu tyc, kde som hlavickou trafil do brany. Rozbehol som sa oslavovat a chcel som si aj vyzliect dres, ale vsetci sa na mna vrhli, takze som nestihol. Pamatam si Pala ako na mna krici "kam bezis, stoj, stoj!" a potom ma dobehli, zvalili na zem, a viac si nepamatam:)

Zaver zapasu bol nervozny. V predposlednej minute sme dostali gol na 4:3, ale vitazstvo sme uz ubranili. V poslednej minute som mal este jednu sancu, pravou obalovackou zo 16m som trafil tycku. Keby bol gol, mam hattrick!

Moje dva goly vydali aj na zostavu kola. Tam som sa stretol s Petom Hrebikom a Dusanom Sklenarom, s ktorymi sme spolu hravali v Hornych Salibach.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/726894/