Calendar

Activity 2023‑10‑22

Type

Football

Location

TRNOVEC-NAD-VAHOM

Season

Summer 2023 Slovakia

Description

Trnovec - Velky Cetin 5:3 (3:1)
majstrovsky zapas

Krasne futbalove pocasie, idealna teplota, male mrholenie. Bolo to na sroby. V tych som dal opat gol a konecne zase pravou nohou (naposledy 2023-09-01). Uz tradicne som prihral Vansovi na gol, takze uz len cakam, kedy konecne prihra aj on mne:)

Ihrisko pekne pokosene, nove modro-biele sietky na brankach, kuzele rozmiestnene, dresy nachystane, vsetko pripravene (vdaka patri Pimpimu!)

Mensia mizeria na supiske: mali sme len dvoch na striedanie, mladeho Stella a Vrabca.

Ziadne workouty: nechcelo sa mi a isli sme na pivo a na veceru. Okrem toho som dost cvicil predvcerom.

Note

Od zaciatku sme ich valcovali a v druhej minute po rohu vykopavali Denisovu hlavicku z brankovej ciary. V piatej minute Pato vybojoval penaltu, ktoru Vanso bezpecne premenil. V 10. minute som dostal dobru loptu na pravu stranu, v 16ke videl Vansa, tak som odcentroval polovysoku, ktora pred nim skocila a on len nastavil nohu a bolo 2:0.

Koncert pokracoval: pravy obranca Vanko ma peknym oblucikom za obranu vysunul, pustil som si loptu, sice kricali za mnou, ze ofsajd, ale rozhodca nepiskal, tak som si raz posunul a k blizsej tycke po zemi premenil na 3:0!

Cely prvy polcas bol v ich obrane den otvorenych dveri. Mali sme este vela sanci, Vanso mohol skompletizovat hattrick uz do prestavky. Obcas aj prihral, napr. ponukol 200% sancu Adovi, ale umreli sme na krasu, lebo ten mu vracal naspat pred prazdnu branku. Aj mna nasiel Ado peknou spatnou prihravkou, no zakoncil som nedorazne.

Tesne pred prestavkou Filip Kucera fauloval typka co mohol ist sam na brankara. Bola z toho nastastie iba zlta karta, ale dostali sme gol na 3:1 z priameho kopu.

Vedeli sme, ze v druhom polcase na nas vybehnu a budu chciet dat rychly kontaktny gol. To sa im nepodarilo, naopak my sme mali sance, konkretne ja dve. Najskor sme rozhrali roh nakratko, to sa sice zamotalo, ale Pato nakoniec predsalen odcentroval a moja hlavicka isla presne k tycke. Myslel som, ze je gol, ale ruka brankara to v poslednej chvili vyrazila na dalsi roh. Potom mi dal Pato do behu dobru loptu, ale zakoncoval som z uhla. Ak by to este islo k tycke, tak z toho mohlo nieco byt, ale strelil som do stredu branky, takze brankar nemal ziadny problem.

Stvrty nas gol dal Vanko hlavickou po Vansovom centri. Piaty gol: opat precislenie, isiel som zlava, ale videl som len Ada medzi tromi hracmi. Bolo jasne, ze z toho nic nevymyslime. Tak som zasekol a prihral spatnu Vansovi. Ten si s Adom pomedzi tych troch obrancov narazil a skoroval na 5:1. Doslova sme z obrancov spravili kuzele a tento "masterpiece" gol bol spomenuty aj v novinach.

Nestastnym hrdinom zapasu bol spominany Filip Kucera, ktory po druhej zltej dostal cervenu a musel von. Tym padom nam o tyzden proti AC Nitra nepomoze. V oslabeni sme sice dostali este dva goly, ale cenne vitazstvo sme uz ubranili.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/726939/